Водещият на В реално време“ Бил Махер отнесе удар към корпоративните

...
Водещият на В реално време“ Бил Махер отнесе удар към корпоративните
Коментари Харесай

Бил Махер осъди „активистите“ на CNN за непрестанно удряне на Тръмп, предубедени репортажи: „Всички ми дават мнението си“

Водещият на „ В действително време “ Бил Махер отнесе удар към корпоративните си сътрудници в CNN за мрежата непрестанно атакува някогашния президент Тръмп, което допуска, че е станало „ скучно “ даже за мразец на Тръмп като него.

CNN, която от дълго време страда от намаляваща зрителска публика, разчита на Махер за наличие през последните няколко месеца, като неотдавна реши да излъчва епизоди на бис от неговото шоу на HBO в събота вечер, защото и двете мрежи са благосъстоятелност на Warner Bros. Discovery.

В неделната част от неговия подкаст „ Club Random “ Махер сподели на някогашната телевизионна водеща Кейти Курик, че не има вяра на „ никого “ в наследените медии, в това число CNN.

„ Не имам вяра, че някой ще ми даде цялата история. Всеки ми дава мнение за историята, в това число местата, които преди бяха, мислех си, много неутрални, като CNN и The New York Times, мисля, че бяха доста по-неутрални- “

„ Мислите, че те са освен това деятели? “ попита Курик.

„ Да “, отговори Махер. „ Винаги...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР